Om oss

Vad är det som ligger dig extra varmt om hjärtat? Vi har alla olika liv och olika intressen. Det är det som gör vårt samhälle så dynamiskt och så intressant: våra olikheter skapar en sammansättning som i sin tur ger ett enormt mervärde för oss alla.

Att vi ser olika ut, har olika syner på livet, olika intressen och är olika även i övrigt är något som vi ska tillvara på. Genom att låta alla höras och genom att respektera andras åsikter – även om dessa ligger stick i stäv med våra egna – så skapas ett progressivt samhälle där alla kan trivas.

Vi brinner för att hitta nya intressen och för att lära oss nya saker. Oavsett om det handlar om att tillskansa sig en kunskap att använda i yrkeslivet eller om det handlar om en vardaglig detalj som skapar glädje så är det av intressen för oss. Och, förhoppningsvis även för dig.

Den här sidan ska nämligen bygga på just detta. Vi ska ta reda på saker och vi ska sedan förmedla den informationen vidare. Det kan handla om tyngre saker – hur fungerar en vårdnadstvist och en arvstvist – vidare till mer lättsamma ämnen – hur tränar du din mage, vilken hemstädning är bäst och vad ska du tänka på för att minska stressen i ditt liv? Vi kommer även att skriva om exempelvis renoveringar, inredning och om design. Detsamma gäller för familjeliv och hur man kan få vardagen att flyta på ett smidigare sätt. </p<

Vi vill kort och gott skriva om det mesta och med en både lättsam och allvarlig ton. Målet är att utveckla oss själva och samtidigt att du som läsare ska kunna få en ögonöppnare då du läser en text skriven av oss. Vår nyfikenhet ska vara din bästa vän i jakten på ny kunskap. Välkommen!